Žádný starosta. Teď jsem boxer, mám smlouvu. Pavel Novotný se chystá do ringu - iDNES.cz (2024)

„Pøijal jsem v Ostravì výzvu Aleše Bejra do Clash of the Stars. Klasický box. Rád bych pøidal nìjakou sportovní hodnotu. Mám tøi mìsíce. Manželka Veronika je naštvaná. Ona ví, že jsem soutìživý. Nedomluvím se. „Potøebujeme ty peníze?“ Ne. „Zlomí ti nos, ruku a žebra, neumíš se prát!“ Já vím. Ale mì to prostì láká. Zkusím se sebou rychle nìco udìlat a pak s tím vemenem vytøu podlahu,“ napsal Pavel Novotný v nedìli v na sí X.

Pøipojil také anketu. „Pøemýšlím o takzvané „nástupovce“ a vidím to dost jasnì. Vítkovo kvarteto: Pražskej démon! Souhlas?, ptá se svých sledujících, jaká skladba by ho mìla doprovázet cestou k ringu v den zápasu.

Pøijal jsem v noci v Ostravì výzvu Aleše Bejra do Clash of the Stars. Klasický box. Rád bych pøidal nìjakou sportovní hodnotu. Mám 3 mìsíce. Chybí mi jen technika a kondice. Už jsem si stáhl Rocky 4 soundtrack. A koukám na YT na Tysona.

Veronika je naštvaná. Ona ví, že jsem… pic.twitter.com/aSiu6vzHf0

— Pavel Novotný 🇨🇿 (@PavelNovotnak) June 23, 2024

I když má starosta Øeporyjí kvùli svým èasto kontroverzním výrokùm mnoho odpùrcù, podle komentáøù na Instagramu ho zároveò spousta fanouškù a obdivovatelù silnì podporuje a souhlasí s jeho názory.

Novotného vyzval do ringu youtuber „Psychopat“ Aleš Bejr, který již letos vstoupil do boxerského zápasu s Jaromírem Soukupem. Soukup v Clash of the Stars zvítìzil, jeho soupeø nedokázal respektovat boxerská pravidla. Souboj skonèil hned zkraje prvního kola, Bejr se nezdráhal používat hlavièky a musela jej vyvést ochranka. Bejr Novotného dle svých slov vyzval mimo jiné i kvùli jeho nevybíravému výroku smìrem k dceøi Felixe Slováèka, zpìvaèce a hereèce Anièce Slováèkové.

Pøed nìkolika dny byl Bejr opìt vyveden z arény – poté, co vtrhl na zápas v Ostravì a napadl moderátora Jakuba Jíru. Zda bude youtuber podobnì agresivní i bìhem zápasu se starostou Øeporyjí, na to si pøíznivci Clashe musí poèkat do záøí.

Pražská mìstská èást Praha - Øeporyje. Starosta Pavel Novotný. (30. kvìtna 2024)

V prùbìhu nedìlní noci odpovìdìl Pavel Novotný na otázky redakce iDNES.cz. ohlednì chystaného zápasu.

Proè jste pøijal nabídku od organizace, které mnohé osobnosti bojového sportu úplnì odpírají jakékoliv sportovní renomé?
Zahrajeme si na pravdu, jo? Za prvé: pro peníze. Za druhé: pro tu cestu k cíli, nìco se sebou udìlat. Za tøetí: jsem sbìratel zážitkù. Co si myslí osobnosti bojového umìní, je mi f*ck. Musím se soustøedit na svùj první zápas v profiringu a názory pseudo expertù asijských stylù mì nezajímají. Jednal jsem s nìkolika promotéry a jako boxer si vybral tohoto. A si vzpomenou, kde zaèínali oni, košata.

Proè právì zápas s rádobycelebritou Psychopatem Bejrem?
Soupeø mì vyzval a o utkání projevil zájem promotér. Nejsem ještì v pozici, abych si urèoval, která z hvìzd tohoto segmentu mi vyhovuje. Bejr mi nevadí. On je kromì pseudocelebrity také pseudoboxer.

Bulvár? Brzy se provalí jeden velký alkoholismus, míní Pavel Novotný

Máte v plánu se na Clash of the Stars nìjak intenzivnì fyzicky pøipravovat?
Až pøijdu pøíštì do redakce, kde jsem kdysi zaèínal, regulérnì vás pøi pohledu na mì prostì jako první asociace napadne slovo „sex“! Ano, hodlám se pøipravit s veškerou vážností. Vím, jaká povìst provází tyto maèe. Hodlám udìlat i sportovní dojem. Nemusíte mi to vìøit. Stejnì jako soupeø. Tím lépe. Býval jsem vždy podceòován. Ta pozice mi vyhovuje.

Jak vidíte své šance na vítìzství?
Reálnì budu outsider. Dívám se od vèerejška na YouTube na Lennoxe Lewise a k dokonalosti mi chybí jen technika a kondice. Ale mám tøi mìsíce, stažený soundtrack Rocky IV a chu nìco tomu obìtovat a zkusit s tím pitomcem vytøít podlahu. Pìt, deset procent. I s tím se dá pracovat... A nemyslete na tu moji vìtu poøád, prostì vás napadne sex! Budu mít totiž varhánky! Hihòáte se, manželka se tomu taky hihòala. Já vám ukážu. Všem! A øeknìte v redakci, a mì laskavì na èas netitulují „starosta pražských Øeporyjí“, ale „boxer“. Já totiž podepsal profesionální boxerskou smlouvu. Takže jsem boxer!

Organizace Clash of the Stars vznikla v roce 2021, její první turnaj se konal v roce 2022. Založil ji bývalý zápasník organizace Oktagon MMA TomᚠLinh Le Sy, spíše než ze sportovních výkonù se však rozhodla tìžit z popularity influencerských celebrit. Rovnìž z jejich øevnivosti a chvástání, které se zápasnického trash talku zmocnily ještì vyhrocenìjším zpùsobem. Rozhovory pøed turnaji Clash of the Stars, takzvané B4THECLASH, jsou dìjištìm bizarních, vulgárních, mnohdy násilných scén.

Žádný starosta. Teď jsem boxer, mám smlouvu. Pavel Novotný se chystá do ringu - iDNES.cz (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5863

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.